Je bent hier > Home > Events > Goal_Warrior_2017
Monday 11 December 2017
> aanmelden
> registreren

> over ons
> contact    > sitemap    > nieuwsbrief
> zoeken
Partners
Events
Goal Warrior 2017Goal Warrior, het keeperstornooi, zal plaatsvinden op 25/06/2017 in "De Kareel" Kouter 29, 1730 Mollem.

Gedetailleerde uurregelingen vanaf 20/06 (naargelang het aantal inschrijvingen)

De ‘Goal Warrior’ is een tornooi gemaakt door en voor keepers. Het is veel meer dan een spel. Het is een spectaculaire één-tegen-één tussen 2 keepers.

Een evenement dat keepers, jongen en meisjes, van alle leeftijden en niveaus, bijeen brengt, uit de verschillende hoeken van België, en zelfs nog verder.


Spelprincipe ?

Het spel speelt zich af op een gereduceerd terrein met 2 keepers die het tegen elkaar opnemen.

Het doel is zoveel mogelijk doelpunten te scoren en terwijl zo weinig mogelijk goals binnen te laten. En dit alles gedurende wedstrijdjes van 2 minuten. Alle delen van het lichaam mogen gebruikt worden om te scoren of om het doel te verdedigen.


Voor wie ?

Het is het eerste tornooi voor keepers. Het tornooi is open voor alle leeftijdscategorieën en verwelkomt zowel meisjes als jongens.

Veldspelers, die gedurende een dagje in het doel willen staan, zijn eveneens welkom.


Verloop

Elke speler zal verschillende spelers van zijn categorie ontmoeten. Verschillende wedstrijden worden dus doorheen de dag gespeeld.

Op het einde van het tornooi, zal er per categorie een winnaar zijn die beloond wordt met prijzen aangeboden door de organisatoren en de sponsors.

Bovendien hecht de organisatie veel belang aan fair-play , respect en het speelplezier. De keeper die het meest blijk geeft van deze waarden, zal eveneens beloond worden.

 

Inschrijvingen

>> Om in schrijven, klik hier

 

 

Extra info:
GK Consulting
Share