Je bent hier > Home > Events > Keeperaction_Keeperskamp
Monday 11 December 2017
> aanmelden
> registreren

> over ons
> contact    > sitemap    > nieuwsbrief
> zoeken
Partners
Events
Keeperaction Keeperskamp

Het keepersvak houdt zo veel in en er valt elke training en wedstrijd weer veel te leren en goed uit te voeren.
Ga maar na: duiken en zweven, het gevecht in het 1 tegen 1 duel, een terugspeelbal verwerken, voorzetten wegplukken, een steekbal op tijd onderscheppen, een penalty pakken, een fantastische trap op "de stropdas" geven, je achterhoede goed coachen, een terugspeelbal juist verwerken en weer goed in het spel brengen enz...enz...


Keepersaction organiseert dit jaar voor de 1e keer van maandag 7 t/m vrijdag 11 augustus een geweldig leuk keeperskamp in KERKWERVE in de provincie Zeeland waarbij al deze vaardigheden getraind worden Het wordt gegarandeerd een topkamp! En natuurlijk trainen o.l.v. toptrainers op het prachtige hoofdveld van SV WIK 57


Er zijn tal van super leuke campings in de nabijheid waar je ouders en broertjes of zusjes een hartstikke leuke vakantie kunnen plannen. Kerkwerve ligt ongeveer 10 minuten verwijderd van de grote Noordzeestranden, 2 minuten van het Nationaal park de Oosterschelde en 5 minuten verwijderd van het Grevelingenmeer en 5 minuten van Zierikzee.


Wil jij ook naar ons super leuk keeperskamp en 5 dagen lang hard trainen en heel veel uitdagingen en variatie in de oefeningen ervaren? Geef je dan nu op want de kans dat dit geweldige leuke keeperskamp snel vol zit is erg groot!


We starten elke dag om uiterlijk 10:00 uur met de training en tussen de middag van 12:00 tot 14:00 gaan we heerlijk lunchen en krijgen we les in het coachen van de verdediging om daarna van 14:00 tot 16:00 uur weer volop aan de slag te gaan op het veld.

 

Na afloop van dit keeperskamp weten wij zeker dat je gegarandeerd een fantastische week hebt beleefd,veel vriendschappen hebt gesloten, een (nog) betere keeper bent geworden en je zelfvertrouwen enorm is toegenomen.

 

Extra info:
Keepersaction
Share